Can Marti en Castelldefels

  • Pastelerías

Sobre este proyecto

A la bonica ciutat de Castelldefels, situada a la costa catalana, els convidem a descobrir un dels nostres últims projectes, la Pastisseria Can Marti.

 

A l’entrar ens impressiona la lluminositat del local i la frescor que ens inspira. Les parets, mobles i vitrines refrigerades són de color blanc, i tant el sòl com els prestatges en tons grisos, donen calidesa al conjunt.

 

Les vitrines refrigerades, model Catalonia, s’adapten perfectament a la reduïda grandària de la botiga i ofereixen la possibilitat de mostrar una gran quantitat de productes. La decoració de les vitrines és clàssica, però amb un toc refinat.

 

Per millorar la distribució i augmentar les vendes, s’han disposat les vitrines en forma de L. D’aquesta manera els clients visualitzen tots els productes abans d’arribar a la zona de caixa.

 

El conjunt de prestatgeries a la paret, permet la col·locació de productes diversos que es complementen amb les vendes de pastissos i altres creacions de Montse i Diego.

 

D’altra banda, per tal de millorar l’ergonomia de treball del pastisser, hem creat un obrador de vidre, que permet als clients veure el que normalment s’amaga darrere d’una paret. El client pot veure com es realitzen les diferents elaboracions, generant-confiança i seguretat.

 

La pastisseria Can Marti és un exemple perfecte de comerç modern i exclusiu.

Can Marti en Castelldefels

  • Pastelerías

Sobre este proyecto

En la bonita ciudad de Castelldefels, situada en la costa catalána, les invitamos a descubrir uno de nuestros últimos proyectos, la Pastelería Can Marti.

 

Al entrar nos impresiona la luminosidad del local y la frescura que nos inspira. Las paredes, muebles y vitrinas refrigeradas son de color blanco, y tanto el suelo como los estantes en tonos grises, dan calidez al conjunto.

 

Hemos instalado dos vitrinas frigoríficas más para los productos de ventas adicionales en autoservicio como los quesos y estantes para latas de conserva y el vino, que tiene el efecto de aumentar la media de pedidos de cada cliente.

 

Para mejorar la distribución y aumentar las ventas, se han dispuesto las vitrinas en forma de L. De esta forma los clientes visualizan todos los productos antes de llegar a la zona de caja.

 

El conjunto de estanterías en la pared, permite la colocación de productos diversos que se complementan con las ventas de pasteles y otras creaciones de Montse y Diego.

 

Por otra parte, con el fin de mejorar la ergonomía de trabajo del pastelero, hemos creado un obrador totalmente acristalado, que permite a los clientes ver lo que normalmente se oculta detrás de una pared. El cliente puede ver como se realizan las diferentes elaboraciones, generándole confianza y seguridad.

 

La pastelería Can Marti es un ejemplo perfecto de comercio moderno y exclusivo.

Categoría
Pastelerías